Solør – Nidaros 3-5 (2-3)

Solør tapte i første seriekamp mot Nidaros. Som alltid når disse lagene møtes var det en åpen, målrik og innholdsrik kamp.

Kampfakta:

Se videohøydepunkter.

Laget:
Keeper: Vidar
1. Rekke: Hakija, Håvard, Magnus J., Marius
2. Rekke: Lars, Wilson, Christer Ø., Christer N.
Innbyttere: Peter (20 min for Wilson), Bjørn (4.min).

1-0 Magnus J. (Marius)
1-1 Leirvik
2-1 Håvard (Magnus J.)
2-2 Leirvik
2-3 Stenberg
3-3 Marius (Magnus J.)
3-4 Edvardsen
3-5 Skippervik

Solør gikk hardt ut i begynnelsen av kampen og tar stryringen. Allerede i første angrep trekker Hakija seg fri på kanten og legger ballen på tvers til Marius som på forunderlig vis setter ballen i stolpen på det åpne målet. Vi rister fort av oss den bommen og fortsetter å spille med bra bevegelse og får belønning etter et flott angrep som starter med tunnelpasning inn i midten fra Hakija til Magnus J. som flikker den videre til Marius som løfter ballen i tverrliggeren men heldigvis er Magnus J. på returen og dermed 1-0. Vi fortsetter i samme sporet men slipper Nidaros inn i kampen etter at Leirvik noe enkelt får vendt seg fri og legger ballen i Vidar sitt venstre hjørne. Håvard legger på til 2-1 etter at Magnus J. får til en grei avslutning som keeper gir retur på men heldigvis rekker Håvard sine lange ben først frem i kamp med to Nidaros-forsvarere. Etter dette mister vi litt  av initiativet og lar Nidaros og Leirvik dunke inn 2-2 i krysset på et frispark fra 10 meter. Nidaros tar mer og mer over kampen og kontrer etterhvert inn en 2-3 ledelse ved Stenberg. Nidaros fortsetter å skape sjanser og vi er ikke helt med i kampen men stillingen er 2-3 til pause.

I pausen bestemmer Hakija seg for å bytte Wilson med nysigneringen Peter Nergaard Sørensen som dermed debuterer for Solør. Det er tydelig at det har vært en peptalk i pausen for Solør går aggressivt ut og tilriver seg initiativet i kampen og skaper en del gode sjanser. Nidaros med Leirvik i spissen er fortsatt farlige på kontringer og Vidar må ut i aksjon noen ganger men det er til slutt Marius som reduserer til 3-3 etter et fantastisk diagonalløp bak Nidaros sitt forsvar etter pasning fra Magnus J. Kampen fortsetter å bølge litt frem og tilbake og med 3 minutter igjen å spille setter Edvardsen hos Nidaros inn et kremmerhus av et mål etter corner og dermed er gode råd dyre for Solør. Hakija bestemmer seg for å ta ut keeper og kjører overtall. Overtallsspillet fungerer forholdsvis bra og Bjørn får en kjempesjanse alene med keeper men setter den rett i beina på Nordtun. Med 2 sekunder igjen å spille mister vi ballen høyt og Skippervik kan trille ballen i et åpent Solør-bur og dermed ender det med tap i seriepremieren.

Magnus J. var involvert i alle målene og var Solørs bestemann. Ellers fungerte trekløveret Håvard, Magnus J. og Marius veldig godt sammen og skapte de fleste av våre store sjanser. Vidar viste også klasse ved flere anledninger og kan være fornøyd med innsatsen i kampen.

I dag venter Vadmyra kl 19.15 i KFUM-hallen. Vadmyra kommer fra et tungt 7-1 tap mot seriefavoritt Vega og vi vil legge ut liveoppdateringer av denne kampen på våre Facebook-sider.

Reklamer

Kommentarer er stengt.