Lokalderby mot Kongsvinger og kamp mot KFUM Oslo til helgen

Tre seriekamper ble avviklet forrige helg og allerede kommende lørdag og søndag venter to viktige oppgjør mot henholdsvis Kongsvinger og KFUM Oslo. Lokalderby er alltid noe spesielt og vi håper at publikum kjenner sin besøkelsestid i Tråstadhallen.

Første seriehelg er unnagjort og etter kampene mot Nidaros, Vadmyra og Horten står vi med 6 poeng og er på en foreløpig 3.plass. Denne helgen venter to meget interessante oppgjør mot Kongsvinger og KFUM Oslo.

Her følger en presentasjon av helgens motstandere.

KOngsvinger

Kampstart: Lørdag 10.desember kl 18.30 i Tråstadhallen

Kongsvinger er det eneste opprykkede laget som har forsvart plassen sin i futsalens eliteserie siden og kommer fra serieåpningen med 4 poeng etter 10-2 seier mot Høllen, 8-2 tap for Holmlia og 6-6 mot Horten. Laget fra Vinger er hardtsatsende, spiller med stor selvtillit og entusiasme og er kapable til å ta poeng fra de fleste. Serieåpningen viste at de angrepsvillige og de er det mestskårende laget med 18 mål i Eliteserien etter 3 spilte kamper. Samtidig har de sluppet inn hele 16 mål men det skal nevnes at de møtte et toppet Holmlia som ga de 8 i sekken.

Forrige oppgjør mellom disse lagene var i årets Brönske Night Open hvor lagene møttes i 8-delsfinalen. Kongsvinger imponerte stort i gruppespillet i denne turneringen men tapte til slutt på straffer etter at kampen endte 0-0. Man skal nok ikke legge altfor mye i dette resultatet da kampene varte 20 minutter men vi har i hvertfall et lite psykologisk overtak. Vi slo de i begge oppgjørene i fjorårets sesong og de er nok interesserte i å vise seg frem på en positiv måte på hjemmebane og vil garantert ofre mye for en seier i denne kampen. I forrige kamp i Tråstadhallen var publikumsoppslutningen god med 150-200 mennesker på tribunen og håpet er at like mange, eller helst fler, møter opp denne gangen.

Spillere å se opp for er Khalid Hacham, Petter Linstad og Flamur Loku.

Innbyrdes oppgjør:
2 kamper – 2 seiere – 0 uavgjort – 0 tap – 9-5
10/11: Kongsvinger – Solør 4-6 og Solør – Kongsvinger 3-1
09/10: –
08/09: –

Plassering 10/11:  8. plass
Plassering: 09/10:  –
Plassering 08/2009:  –

KFUM Oslo

Kampstart: Søndag 11.desember kl 14.15, KFUM-hallen.

Vi husker med gru fjorårets første seriekamp i KFUM-hallen der vi ble feid av banen med hele 13-1 mot Kåffa. Dette er vårt største tap i Eliteseriesammenheng og denne rekorden skal bestå i all fremtid. Heldigvis tok vi revansj i fjorårets andre kamp med sifrene 11-5 og etter seriestarten å bedømme møter vi en sterk motstander.

KFUM fikk en pangstart foregående helg og plukket med seg 9 poeng etter seiere mot Høllen, seriefavorittene Vegakameratene og Nidaros.  Landslagstroppen til EM-kvaliken i desember består av 14 mann og hele 7 av disse spiller for KFUM og dette burde borge for kvalitet. Blant disse finner vi våre tidligere spillere Adburahim «Ibba» Laajab, som ansees som norges beste futsalspiller, og Tresor Egholm som spilte for Solør i sesongen 2009/10.  Vi ser et fram til et gjensyn med de tidligere Solør-spillerne.

Som statistikken viser har vi kun ett tap mot KFUM og dette er en statistikk vi håper å opprettholde selv om det vi vet det blir en tøff kamp i deres egen hall. Spillere å se opp for er Ibba, Erik Jonvik, Stian Sortevik.

Innbyrdes oppgjør:
6 kamper – 2 seiere – 3 uavgjort – 1 tap – 24-25
10/11: KFUM Oslo – Solør 13-1 og Solør KFUM Oslo 11-5
09/10:  Solør – KFUM Oslo 4-4 og KFUM Oslo – Solør 2-2
08/09: Solør – KFUM Oslo 4-1 og KFUM Oslo – Solør 2-2

Plassering 10/11:  5. plass
Plassering: 09/10:  1. plass
Plassering 08/09:  2. plass

Reklame

Kommentarer er stengt.