Kongsvinger – Solør 3-5 (1-3)

Gårsdagens kamp mot Kongsvinger i Tråstadhallen endte med ny Solør-seier.

Kongsvinger – Solør 3-5 (1-3)

0-1 Hegre
0-2 Hrnic (Hegre)
1-2 Udnæseth
1-3 Holter (Jordhøy)
————-
1-4 Folgerø (Holter)
1-5 Holter (Folgerø)
2-5 Lindstad
3-5 Aram

Laget:
Anzjøn

Holter
Owren

Hegre
Hrnic
Jordhøy
Urrustarazu

Folgerø
Lygre Jacobsen

Gult kort: Holter

Dagen startet på verst tenkelig måte da fravær pga. sykdom tikket inn.
Øverland, Johansen og Berger var alle syke og kunne ikke være med. Når man i troppen fra før hadde Owren med lyskeproblemer og Hegre med vonde ribbeein så det unektelig mørkere ut enn først antatt.

1. omgang

Kampen startet på best mulige måte for oss med ett brudd ved Hegre som fører ballen uforstyrret fra egen havldel og inn i målgården til Kongsvinger før han legger ballen til side for Hacham i målet. 1-0 etter 20 sek! Kampen setter seg så litt med Kongsviger som presser høyt og vi spiller mye opp på Folgerø noe som er perfekt matchbilde for oss. 2-0 kommer på ett brudd ved Hrnic som spiller Hegre, han venter til Hrnic er på bakre og Hrnic kan sette den i åpen kasse.

Reduseringen kommer ved ett langt utkast mot Aram som tar med seg ballen i hjørnet og legger tilbake til Udnæseth som kontrollert setter den i hjørnet til Anzjøn. De lærde strides om Urrustarazu eller Jordhøy burde vært oppe i skuddet ved den situasjonen. 3-1 blir det når Folgerø finner Jordhøy innenfor 6 meter, han venter på løpet til Holter som kommer bakfra og han legger den i hjørnet for Hacham. Nydelig samspill!
Det ble forøvrig som vanlig mye frispark når vi møter Kongsvinger og på tampen av omg følte vi oss snytt for en 10m da Folgerø blir felt helt umotivert nede i hjørnet. Litt tumulter blir det men antagelig hadde kampen godt av pause sekunder senere.

2.omgang

I pausen annonserer Hegre at han skal avgjøre kampen med mål etter nye 20 sek. 2.omg starter med Hegre brudd, kombinerer fint med Folgerø på vei fremover og Hegre setter ballen i stanga. Dette var etter 20 sek!
4-1 kommer på ett «innøvd» innspark hvor Holter finner Folgerø.
5-1 er ett brudd på Kongsvingers halvdel ved Holter, ballen havner hos Folgerø og Holter puffer ballen i det åpne målet.
På dette tidspunktet virker det som Kongsvinger har gitt litt opp, og de får også ett rødt kort etter 30 min ved Lundhaug etter en umotivert nedsparking bakfra.

I overtallet som følger har vi mange sjanser til å drepe kampen, men Hacheam står bra i Kongsvinger målet. Konsvinger tar så ut målvakten og spiller overtall i siste 8 min. De gjør dette bra og kommer til en del sjanser som Anzjøn redder mesterlig. Vi får naturlig nok våre muligheter på balltap av Kongsvinger men treffer ikke det åpne burdet.
2-5 kommer ved Lindstad etter 2-3 skudd som blir blokkert eller reddet av Anzjøn i forkant.
3-5 kommer faktisk i 5 mot 5 når de slår langt opp på Aram som lurer Owren med en fin vending 1 mot 1 og setter ballen under Anzjøn. I undertallet sliter vi også med at vi har pådratt oss 5 frispark og hver situasjon blir vanskelig å håndere da man aldri vet når dommerne finner det for godt å blåse. Ett par min før slutt finner dommerne noe å blåse for og  dette resulterer i 10m straffe til Kongsvinger. Aram tar denne, men Anzjøn har studert straffene hans i forkant og tar skuddet langs bakken med den største selvfølgelighet! Etter dette blir det sporadiske førsøk fra Kongsviger i overtall mens vi igjen bommer ett par ganger på åpent mål.

Oppsummering

Oppsummert synes jeg at vi har god kontroll på kampen fra start til det gjenstår 3-4 min. De spiller nettopp som vi trodde de ville spille, og med tunge forfall til kampen spiller de som starter en god kamp. Jordhøy spiller sin første kamp for sesongen og Lygre Jacobsen får sin første fulle kamp fra start. Det som er litt skuffende er at vi ikke setter mål nr 6 i overtall eller åpent mål. Hvordan vi spilte i undertall var heller ikke godt nok denne gangen, men vi må samtidig berømme Kongsvinger  løste overtallet sitt bra og gjorde vanskelig for oss.

Alt i alt en fortjent seier over ett tent Kongsvinger og vår tredje strake seier i lokaloppgjøret.

Reklamer

Kommentarer er stengt.