Tap mot Kåffa

Solør tapte 3-4 i dagens kamp mot Kåffa i Veitvethallen.

1-0 Wilson (Folgerø)
1-1 Valøy (Edvardsen)
1-2 Edvardsen
———————————-
2-2 Hegre (Holter)
2-3 Valøy (Edvardsen)
2-4 Egholm
3-4 Viljugrein (Straffe)

Solør tok kommandoen

Solør gikk optmistisk til verks i dagens hjemmekamp og la KFUM under press fra starten av. Det virket som om dette var en kamp vi gjerne ville vinne og vi fikk en god start da Håvard la på til 1-0 etter 3 minutter. Etter dette har vi fortsatt mye ball og fortsetter å skape sjanser uten å få uttelling på gode muligheter og KFUM er rystet etter denne perioden. Midtveis i omgangen kommer KFUM seg høyere i banen og tar mer og mer over banespillet men vi fortsetter å ligge kompakt og føler at vi har forholdsvis god kontroll på tingenes tilstand men. Denne følelsen varer helt til det etter 16 minutter glipper fullstendig for oss og Edvardsen og Valøy utnytter det høye presset vårt hvor sistnevnte utligner til 1-1 . KFUM fortsetter å kjøre kampen mens vi av en eller annen merkelig grunn fortsetter med halvhøyt press og blir  straffet med en til i ræva da klokka viser 17:45. En rotete omgang ebber ut etter en dobbelsjanse for Solør ved Solberg og Berger men ballen vil ikke inn i mål.

Overtall og straffe

I andre omgang er det klart for inntreden av Viljugrein som kommer inn for sesongdebutant Solberg. Etter 22 minutter utligner vi til 2-2  etter en kjempekontring hvor Holter fører ball og serverer  en perfekt pasning som Hegre omgjør i tellende resultat. En perfekt start! Baksiden av medaljen ar at vi etter 3 minutter av 2.omgang har vi pådratt oss hele 4 (!!) frispark og dette påvirker oss selvfølgelig i negativ forstand. Det blir mye unødvendig fokus på dommerne og vi må i tillegg trå varsommere til i duellene. Når vi tillegg kommer bakpå med 2-4 ved tidligere Solør-spiller Tresor Egholm ser det mørkt . De siste 12 minuttene må vi løfte oss høyere og ta større sjanser og dette klarer vi uten å skape altfor mye samtidig som KFUM er farlige på kontringer  men Anzjøn i buret fortsetter der han slapp i 1.omgang og holder oss inne i kampen med flere gode inngripeneer. Med 5 minutter igjen på klokka forsøker vi med Hegre som flyvende keeper og dette trekket gir oss en redusering ved Viljugrein på straffe etter KFUM-hands med 2 minutter igjen. Vi kjører på med overtallet og er nære på utligning men centimeterne er ikke på vår side og KFUM kan reise hjem med 3 poeng i bagen. Resultatet er ikke ufortjent selv om vi var nære unna på slutten.

Utvisning

Etter kampslutt snakker Hakija på seg dagens andre gule kort etter samtaler med dommerne og må dermed stå over minimum en kamp i neste serierunde som arrangeres i Stjørdalshallen neste helg. I disse kampene venter Holmlia og Høllen og dette blir en skjebnesvanger helg med tanke på om vi skal klare å kjempe i toppen eller om må begynne å se nedover på tabellen.

Se KFUM sitt kampreferat.

Reklame

Kommentarer er stengt.