Treningskamp: Solør 2 – Frigg 5-4

B-laget fikk meget god matching fram til kampene på søndag, da Frigg takket ja til en treningsmatch torsdag.

Vi stilte følgende lag.

Magnus Larsen
Edvard J og Emil M bak
Jon Fredrik, Lars Ivar, Finn og Wilson på midten
Iver og Marius på topp.

Vi møtte Frigg for noen uker siden og tapte 8-4. Begge lagene stilte litt annerledes i torsdag. Frigg var kanskje noe svekket fra forrige gang, mens vi stilte et renere Blag, dog med god hjelp av Wilson og en meget god «leiesoldat» i Magnus som stilte opp mellom stengene.

Smærdunk blir smærblid når Solør 2 vinner

Frigg var en ypperlig motstander mtp på Nesjar-kampen på søndag. Vi vet vi er best mot de beste, da vi kan stå lavt og kompakt. Dette var da også planen.
Det hadde ikke gått mange minuttene før vi ledet 2-0. Jon Fredrik scoret nesten med en gang, mens Marius kjemper inn en kontring like etterpå. Vips anså vi muligheten for seier, noe som absolutt ikke var noe mål i seg selv i forkant av kampen.

Frigg våkner nok litt og presser på for en redusering. Vi står bra lenge i forsvar, men må etterhvert gi etter på en retur. Finn øker til 3-1 like etterpå før Frigg reduserer med et godt skudd på tampen av omgangen.

Andreomgangen starter med en friggscoring, før Magnus kaster opp til Wilson som setter 4-3 etter et vakkert «nedtak». Finn knaller inn 5-3 midtveis i andre og Frigg begynner å pushe opp den gamle solørkeeperen Hempkins. Etterhvert kjører de rent overtall som setter oss på mange prøver, men det blir bare med en redusering og vi drar det hele i land med 5-4.

Den gode trenden fortsetter med andre ord. Frigg har 12 av 12 i 1.div og er for lengst klare for Play-off. Torsdagens Frigg besto stort sett av spillere fra gamle Team Kappa og Bogstadveien. Nå var nok bare 4-5 av de faste med, men det legger på ingen måte en demper på seieren.

Matching på torsdager er å foretrekke framfor 10-11 mann på trening. Solør håper på flere slike oppgjør framover.
Vi takker Frigg for kampen og ser fram til flere spennende oppgjør!

Reklamer

Kommentarer er stengt.