Tøff helg i Stjørdal

Solør fikk med seg 3 poeng fra helgens 2 kamper i Stjørdalshallen. Med tanke på skadesituasjon og sykdom var dette godkjent.

Høllen – Solør 1-4 (o-1)

0-1  Myrvold (straffe)
———————————-
0-2 Myrvold (Urrustarazu)
2-1
1-3 Holter (Folgerø)
1-4 Hegre (10 m)

skader og sykdom

Vi har den siste tiden slitt med store skadeproblemer i troppen og dette banet vei for sesongdebut på førstelaget for Kristoffer Myrvold og Kenta Brockstedt. I tillegg fikk vi to forfall på morgenkvisten fra den forhåndsannonserte 11-mannstroppen og med  sykdom på Solberg hadde vi i realiteten bare 8  spillere tilgjengelig. Kampplanen mot Høllen ble derfor enkel og grei; ligge lavt og kompakt og holde tempoet nede for å spare krefter.

måljegeren Myrvold

Denne planen lyktes vi godt med. 1-0 kommer da vi får straffe som Myrvold setter hardt og kontant i nettaket bak Magnus Larsen. Førsteomgangen kan vel ikke akkurat kalles et fyrverkeri for den nøytrale TV2Sumo-seer men vi var fornøyde med å holde Høllen unna de aller største sjansene. I andre omgang går Høllen knallhardt ut skaper noen gode sjanser de første fem minuttene men vi rir stormen av og går i stedet opp til 2-0 på en perfekt kontring ved Urrustarazu og Myrvold, hvor sistnevnte kunne sette sitt andre mål i sesongdebuten. Høllen reduserer deretter på et skudd fra 15 meter men kampen synes avgjort da Holter får dunke inn 3-1 etter forarbeid av det evige uromomentet Folgerø. Til slutt får Hegre æren av å fastsette sluttresultatet til 4-1 da han bredsider inn en 10-metersstraffe.

Solør – Holmlia 3-5 (2-3)

Se videohøydepunkter.

0-1
0-2
0-3
1-3 Folgerø
2-3 Folgerø
—————————————————-
2-4
2-5
3-5 Urrustarazu

ikke på bølgelengde

I helgens andre kamp ventet Holmlia og dette ble en rotete fra kamp vår side. Holmlia dominerer store deler av førsteomgang og går opp til 3-0 før vi våkner og skårer, noe ufortjent, to kjappe på tampen av omgangen ved Folgerø. Holmlia var helt klart det farligste og førende laget og spesielt Rashid fikk altfor mye spillerom i denne omgangen.

Før andre omgang er vi fast bestemte på at dette skal vi snu men veien fram blir lang når vi slipper inn 2-4 og 2-5 på kontringer fra Holmlia før vi reduserer til 3-5 rett før slutt ved Urrustarazu. Holmlia virket i perioder mer slitne enn oss og vi skaper mange store sjanser men avslutninger er en egenskap i futsal som vi nok en gang beviser at vi ikke er gode nok på og dermed står vi igjen med 0 poeng i denne kampen.

tett på tabellen

Årets eliteserietabell ser mer og mer ut som en Adeccoliga- eller Championship-tabell. Mellom Holmlia på 8.plass og KFUM Oslo på 2.plass skiller det kun 6 poeng så her kan mye skje. Vi ligger på en foreløpig på 3.plass og er fortsatt med i medaljestrid men slik tabellen er nå skal det ikke mange feilstegene til før man faller mange plasser nedover på tabellen og dette er noe vi ønsker å unngå.

I de to neste kampene venter Tiller og Vegakameratene i Tråstadhallen helga 3-4.mars før vi avslutter med Horten, Nidaros og Vadmyra i Ekeberghallen 24-25.mars

Reklame

Kommentarer er stengt.