Tøff søndag i Bjørnholthallen

Skadene på A-laget smitter selvsagt over på B-laget. I tillegg er stammen rammet av skader og vinterferie. Vi trodde også Jon Fredrik skulle få spille i dag, men det viste seg at hans spillerberettigelse kun gjaldt spill i eliteserien.

Søndag var vi bare 6 + Kjell i mål. Om ikke det var nok, får Finn strekk midt i første omgang mot Nesjar. Sistnevnte sto på andre siden da vi sparket det i gang søndag kl 14, mens A-laget satt skuffa i garderoben i Stjørdal.

Nesjar – Solør 2 2-1

Nesjar toppet før helga og var uansett store favoritter. Etter den gode trenden de siste ukene, bestemte vi oss for henge med så lenge som mulig.
Og det gjør vi godt. Nesjar har mye ball, men Kjell tar det som kommer – helt til slutten av omgangen da det til slutt glepper. 1-0 til Nesjar. Med bare en innbytter prøver vi å senke tempoet, noe som igjen fører til lite kreativt spill framover. Nesjar går opp til 2-0 og med 5 min igjen tar vi ut Kjell og Hakija tar på seg vest. Uten særlig trening i dette, klarer vi å skape en god del sjanser og utlikner på en av dem på en flott scoring av Marius Slagsvold, servert av dagens italiener, Christer Guttormsen. Flere mål ble det ikke, men vi går av banen med hevet hodet. Nesjar bør ha mer å stille opp med under en eventuell play off hvis de skal hevde seg der.

Solør – Bækkelaget 4-6

Hakija stilte opp for Solør 2 i sitt karantenefravær fra førstelaget

Hakija stilte opp for Solør 2 i helgen

I siste kamp møter vi tabelljumbo Bækkelaget. Et dusin unggutter som gjorde det eneste riktige i å løpe og løpe mellom oss. Vi kommer fort under 0-2, to arbeidsuhell som vi retter raskt opp med scoring av Hakija og Marius. Bækkelaget tar fort ledelsen etter pause og øker hele tre ganger før vi får redusert ved Christer. Vi tar ut Kjell, mens Hakija er spillende keeper og igjen vinner vi overtallet med nok et trøstemål av Marius. Med tap ligger vi 5 poeng foran streken med 4 kamper igjen å spille

Neste søndag er det Hvit Rød Oslo og Grüner som er motstandere. Da er det 6 poeng som gjelder.

Laget:

Kjell
Hakija (1)
Edvard
Christer (1)
Emil
Marius (3)

Reklamer

Kommentarer er stengt.