Poengdeling mot Vadmyra

Sesongens første kamp mot Vadmyra ble som forventet en tett batalje og endte til slutt 4-4 etter en dramatisk avslutning

Mister initiativet

Trenerne Ali Darisiro og Hakija Hrnic sier de er fornøyd med store deler av kampen men er skuffet over at vi ikke haler i land 3 poeng men de sier samtidig at Vadmyra periodevis var veldig gode og gjorde det vanskelig for oss. De gir honnør til gutta for gjennomføringen av brorparten av kampen men er skuffet over måten vi mister grepet i andre halvdel av førsteomgang.

Lovende start

Vi tar initiativ fra starten og det føles som om vi kontrollerer begivenhetene forholdsvis greit og vi går opp til 1-0 ved Marius etter 5 minutter. Etter 10 minutter skårer Ali sitt første mål i Solør-trøya og dermed har vi en tilsynelatende grei 2-0 ledelse. Men plutselig endrer kampen karakter fullstendig. Vadmyra legger inn høyt press og selv om dette er noe vi har fokusert på i det siste gjør vi ikke de tingene vi er blitt enige om og  slipper inn 3 mål i omgangens 10 siste minutter.

Hakija var mellomfornøyd med uavgjort i seriepremieren.

Evigunge Willy

I pausen justerer vi oss og kommer på banen som et nytt lag og står trygt defensivt samtidig som vi fortsetter å skape sjanser. Spillet flyter bra og bevegelsene er gode og da er vi ikke lette å hanskes med og vi utligner til 3-3 ved Håvard i det 22.minutt. Vi fortsetter det gode spillet og spesielt Marius og Ali skaper mye fra sin posisjon på topp men vi må vente til det 32.minutt før vi får 3-2 ved Martin etter et knallhardt frispark. Vi vil ha 3 poeng og kjører på og skaper mye og spesielt Willy viser at 42 år ikke er noen alder i futsal om man vedlikeholder formen og har spilleforståelse og teknikk i bånn. I det 36 minutt reduserer Vadmyra og det blir en neglebitenede avslutning som bl.a inneholder en brent 10 meter for Vadmyra (retur i overleggeren ) og en brent 10 meter fra vår side ved Martin (stolpe-stolpe og ut) men det blir ingen flere mål og dermed ender årets første kamp 4-4.

I tillegg til nevnte Willy må vi berømme Glenn sin innsats i målet. Ellers viser Marius at han er usannsynlig vanskelig å få tak på for de fleste forsvarere mens Håvard viste seg frem med både mål og målgivende,

Kampfakta:

Solør Futsal – Vadmyra 4-4 (2-3)

1-0 Marius Folgerø (Hegre)
2-0 Ali Darisiro
2-1
2-2
2-3
——————————-
3-3 Håvard Hegre (Willy)
4-3 Martin Magnussen (Willy)
4-4

Gule kort: Magnus Johansen
Kampfakta NFF

Laget:
Glenn Ytterdal

Bjørn Holter
Hakija Hrnic

Bjørn Viljugrein
Wilson Urrustarazu
Håvard Hegre
Martin Overholt Magnussen
Magnus Johansen

Marius Folgerø
Ali Darisiro

Ubenyttede reserver:
Kjell Ytterdal
Kristen Ommang-Engen
Hans Espen Jordhøy

Reklame

Kommentarer er stengt.