Årets første seier for B-laget

1.divisjon er 3 kamper gammel og på lørdag fikk vi vår første 3-poenger for sesongen.

Etter to godkjente tap mot seriefavorittene Sandefjord og Holmlia, var det full pott som gjaldt da Bækkelaget sto på andre siden.

Et lag vi absolutt bør slå om vi skal ha ambisjoner om å kjempe på øvre halvdel. Kampplanen var klar; stå høyt, bryte tidlig og skape masse sjanser så lenge vi orker. Dette lykkes vi bra med og vi skaper masse foran motstanderens mål, men det drøyer litt før den endelig sitter midtveis i omgangen. Marius S og Iver setter en hver og vi går til pause med 2-0. Litt flatterende med tanke på sjanser.

JFK gjorde en solid kamp og hadde to målgivende i tillegg til mål.

Vi mener vi orker å stå høyt, så endrer ikke taktikk i andreomgang. Dette fungerer igjen bra og denne gangen setter vi også sjansene. I løpet av 7 minutter scorer vi 4 mål til, mens Bækkelaget får en i solørkassa.. Vi blir slitne mot slutten og Bækkelaget får inn to til før sluttsignalet går.

Alt i alt en god match, men vi sliter med å sette sjansene i starten og vi blir slitne og mister litt mye ball på slutten. Et skår i gleden var at Christian måtte ut med en tilsynelatende alvorlig lårskade. Den er kanskje ikke så ille som først antatt, men er i alle fall greit for Christian sin del at det er 3 uker til neste kamp.

Bækkelaget  – Solør 2 6-3 (2-0)

1-0 Marius S (Jon Fredrik)
2-0 Iver (Lars)
3-0 Jon Fredrik (Marius P)
4-0 Marius P (Lars)
4-1
5-1 Marius P (Jon Fredrik)
6-1 Marius S (Kenta)

Solør stilte følgende lag:

Khalid Hacham
Lars Berger
Christian Gjedtjernet
Morten Rasch
Iver Myrvold
Jon Fredrik Kjellgren
Kenta Brockstedt
Lars Ivar Bjugstad
Marius P
Marius S
Reklame

Kommentarer er stengt.