Ett poeng for Solør 2

Solør 2 har vært i aksjon i helgen og fikk kun med seg ett poeng etter uavgjort mot Klemetsrud.

Klemetsrud – Solør 2 2-2 (1-1)

Klemetsrud er et lag vi ønsker å slå på tabellen og derfor var 3 poeng et sterkt ønsket. Klemetsrud er relativt rutinert futsallag som tydeligvis har utviklet seg litt det siste året. Blant annet har Thierry Dje Dje Danon kommet inn. Et teknisk godt lag, som vi likevel burde slått denne søndagen i Bjørnholthallen.

Vi går ut med høyt press og får uttelling før det har gått 30 sekunder gjennom et godt langskudd av Marius. En liten blemmert bak, og det står 1-1 til pause.

Andreomgangen er ganske lik første og vi går nok en gang opp i ledelsen, denne gang med den «innleide» superveteranen Bjørn Holter. Det holder dessverre ikke helt inn og vi må ta til takke med 1 poeng i dagens første match.

Vi stilte følgende lag:

Kjell
Bjørn H
Christer G
Lars B
Jon Fredrik
Marius B
Morten R
Christer N
Peder

Solør 2 – Lillehammer 0-5 (0-2)

Vi begynner bra mot Lillehammer og førsteomgangen er rimelig jevn mtp skudd og sjanser. Lillehammer kommer gjennom litt for enkelt et par ganger og setter to før pause, mens vi fortsetter der vi slapp mot Klemetsrud, og sliter foran mål.
Bjørn Viljugrein kom til denne kampen og setter sitt preg på de få minuttene han er med, før han må ut med dårlig rygg. Christian Gjedtjernet kommer inn og får prøvd beinet etter skaden han pådro seg for 3 uker siden.

Andre omgangen begynner som den første, ganske jevn og det bølger fram og tilbake.. Igjen stanger det foran mål og i stedet er det Lillehammer som før øke til 3-0. Vi tar ut Kjell i buret for å skape overtall, noe vi klarer bra – uten nettkjenning. Når Lillehammer setter sin fjerde goal, kommer Kjell inn igjen og vi gjør det beste ut av de siste minuttene. Det ender 0-5, men vi er mer fornøyd enn resultatet skulle tilsi.

Vi stilte følgende lag:
Kjell
Bjørn H
Christer G
Jon Fredrik
Marius B
Morten R
Bjørn V
Peder
Christer N
Christian

Superduperveteranen Kjell

Vanskelig å plukke ut noen dagens mann, men man kommer i alle fall ikke utenom superduper veteranen Kjell som sto to gode matcher. Neste kamper er førstekommende lørdag. Fossum og Vålerenga står for tur.

Kjell to to gode kamper i helga.

Reklame

Kommentarer er stengt.