Pinlig affære i Bjørnholthallen

Vålerenga har vi hatt et ålreit tak på og det hadde vi lyst å fortsette med denne første og veldig kalde dagen i desember. Med eliteserie parallelt i Arena Larvik, ble det færre å ta av og vi stilte bare 8 mann inkl, Kjell i mål.

Vålerenga hadde allerede spilt mot Bækkelaget og vunnet komfrotabelt 7-4. De fikk derimot sin beste bakspiller utvist og burde i utgangspunktet stilt noe svekket mot oss.

Kampen er ikke gammel da Enga setter 1-0 på en kontring. Kampen er jevn fra starten og vi har mest ball. 2-0 kommer på en ny kontring etter at Finn blir klart felt innenfor 9-meteren. 3-0 kommer på vår corner som de setter i åpent mål. Før vi går til pause har de også fått inn nok et enkelt mål og vi går meget skuffet over egen prestasjon inn i garderoben.

Jon Fredrik var Solørs klart mest toneangivende spiller.

I andre omgang fighter vi bedre og er mer presise i oppspillsfasen. Vi får uttelling med en gang ved Marius Slagsvold. Samme Marius setter også vårt og kampens siste mål og det ender 7-2 etter et vi hever oss litt i andre omgang.

Noe flatterende kanskje, men en slapp og svak første omgang ødelegger for oss. I tillegg er de tre rutinerte på midten under pari denne  dagen. Da blir det fort for dårlig, selv mot et svakt Enga-lag.

Neste kamp er torsdag kveld kl 20.00 mot Fossum i Veitvethallen.

Solør stilte med følgende lag:

Kjell
Jon Fredrik
Marius B
Ole
Finn
Kenta
Peder
Marius S

Reklame

Kommentarer er stengt.