Årsbeste mot Fossum

nff_logoSolør stilte et rent B-lag i kampen mot bunnlaget Fossum og vant 13- 2 etter en forrykende andreomgang i Veitvethallen.

Torsdag er nok en bedre dag for oss enn helgene og vi hadde opp mot 12-13 spilleklare til gårdagens kamp. Vi valgte å stå høyt hele kampen og skaper veldig mye uten at Fossum klarer å komme til de alt for store sjansene. Kjell har en superredning i førsteomgang, men ellers har han lite å gjøre.

Vi går til pause med 4-0. Ole åpner ballet med sin første scoring for året. Debutant Ayala scorer to mål og Peder ett. Med mange folk, ble det også hvile på de fleste. Ole ble hvilt både i første og andre, men rekker å gjøre et hattrick i andre omgang før han sier seg fornøyd.

Christian Gjedtjernet har etter all sannsynlighet, 1.divisjons beste skudd – pang 8-0. Peder setter sitt andre for dagen før dagens andre solørdebutant, Erwin, scorer 3 mål på nesten like mange minutter. Christer Guttormsen prøvde seg på topp i denne kampen og fikk med seg et mål på tampen. Vi blir litt slappe i fisken de siste minuttene og klarer dessverre ikke hjelpe Kjell med å holde buret rent.

Det er vanskelig å plukke ut noen etter en sånn kamp. Ole skjøt seg opp som toppscorer sammen med Peder og Marius (alle 4), mens sistnevnte fikk sine 5 første assists denne sesongen. Erwin og Ayala gjorde sine saker bra i debuten og var innblandet i mange mål. Ellers var det moro å se Emil Myrvang i solørdrakt igjen.

Solør stilte følgende lag:

Kjell

Christian
Edvard
Emil

Ole
Lars Ivar
Erwin
Ayala

Christer
Peder
Marius S

Reklame

Kommentarer er stengt.