Første poengtap mot Kongsvinger

nff_logoKampen mot Kongsvinger ble mer spennende enn nødvendig og endte til slutt med poengedeling.

«full kontroll»

Vi åpner best mot et heltent Kongsvinger-lag og får opparbeidet oss en corner tidlig i kampen. Ballen ender hos Christer Øverland som setter inn 1-0. Kampen fortsetter med Solørpress og vi skaper brukbart med sjanser hele omgangen. Ca midtveis bryter vi fint og kjører en kontring som Hanse setter inn bak Khalid i Kongsvinger-buret. 2-0 og vi har mulighet til å drepe kampen i minuttene som kommer men vi er for dårlige foran mål. I stedet setter Kongsvingers toppscorer Ørjan Heiberg inn reduseringen på et frispark.

Skuffelse i garderoben etter kampen.

Skuffelse i garderoben etter kampen.

Alt i alt en god omgang av oss, vi skaper masse sjanser samtidig som Glenn har lite å gjøre på andre halvdel. Fra tribunen ser det ut som  «full kontroll», men knappe ledelser i futsal er langt ifra kontroll, noe som skulle vise seg i andreomgang.

høy temperatur

Ikke overraskende har Kongsvinger lyst til å bidra mer i kampen og andreomgangen blir mye jevnere enn første. Temperaturen stiger parallelt med klokka som går og det blir livat på begge benker. Lagene skal ha ros for å unngå stygt spill i en kamp der etter hvert alt lå til rette for nettopp det. Dommerne, som la lista rimelig høyt, fikk mye tyn fra begge lag, men til forsvar var det nok ingen enkel kamp å dømme.

Khalid avverget en stor Ibba-sjansen på slutten.

Khalid avverget en stor Ibba-sjansen på slutten.

Med ettmålsledelse, vet vi hva vi har i vente og etter en time-out med fem minutter igjen å spille, tar Kongsvinger ut Khalid og setter Petter Lindstad inn bak. Etter at kampen har bølget fram og tilbake  utover omgangen, er det nå Kongsvinger som har mest ball. De skaper noe halvfarlig, før Petter Lindstad får sneket seg fri på bakerste og setter inn utligningen med tre minutter igjen.

Det skjer ikke alt for mye på slutten. Ibba får dratt seg gjennom og er nære ved å sette den forbi Khalid, som gjør en god redning og kampen ebber ut til poengdeling.

Cupkamper førstkommende helg

En god førsteomgang burde resultert i flere mål, men i stedet er det Kongsvinger som kjemper seg inn i matchen igjen. Ut ifra sjanser, er det ingen tvil om at vi kan snakke om et lite ran her, men Kongsvinger ble bedre og bedre utover kampen og skal ha ros for innsatsviljen i kampen. En underholdende kamp med få mål som ga skuffende ett poeng.

Til helgen skal det kjempes om edelt metall i cupen. Nidaros er motstander i kvartfinalen lørdag og denne kampen spilles kl 12.45 i KFUM-hallen. Mer info følger.

Kampfakta:

Solør Futsal – Kongsvinger Futsal 2-2 (2-1)

1-0 Christer Øverland (Ibba Laajaab)
2-0 Hans Espen Jordhøy
2-1 Ørjan Heiberg
——————————————————–
2-2 Petter Linstad

Laget:
Glenn Ytterdahl
Hakija Hrnic
Bjørn Holter
Bjørn «Willy» Viljugrein
Christer Øverland
Hans Espen Jordhøy
Ibba Laajaab
Håvard Hegre
Marius Folgerø
Ali Darisiro

Reklame

Kommentarer er stengt.