Solør – Vadmyra 4-2

nff_logoSå sto nok en bergenstur for tur. Bergen har så langt ikke gitt gode  assosiasjoner for oss futsalspillende solunger. Målet med denne turen, var derfor å snu trenden og ta med oss 6 poeng hjem. Med seier mot Vadmyra er vi halvveis i så måte.

Kampen i går ble et hyggelig gjensyn med Vadmyra som tok sølvet i cupen for to uker siden. Et lag vi lenge slet med, men så langt i år, har vi en seier i cupen og et uavgjort i serieåpningen i november. Fra cuphelga manglet vi Ibba, Willy og Øystein, men tilbake var en frisk og opplagt Hanse-gutt.
Taktikken er den samme som i cupfinalen og vi føler vi lykkes godt i førsteomgang. Hanse setter 1-0 på et cornertrekk etter 6 minutter, før Håvard danser inn 2-0 litt over halvveis. Glenn er god hele kampen og har noen fine redninger i første, men alt i alt er vi klart best denne omgangen og Hanse setter 3-0 helt på tampen etter fint spill.
Hanse puttet tre mål og er i fyr og flamme om dagen.

Hanse puttet tre mål og er i fyr og flamme om dagen. Vi håper på gjentagelse i dagens kam mot Horten.

3-0 er ingen ledelse i futsal og vi er klar over viktigheten av å score først i andreomgang for å hindre at Vadmyra får blod på tann. Hanse setter sitt tredje for dagen etter et langt utkast på Marius som spiller fri turbo-hanse som setter den til venstre for keeper, opp i nettet. 4-0. Skulle vi endelig få en storseier? Selvsagt ikke. Vadmyra tar ut keeper relativt tidlig og vi klarer ikke  å styre matchen lenger. Til tross for at Vadmyra har mest ball i denne perioden, kommer det to raske vadmyramål etter at vi har mistet ballen høyt oppe på banen. To gode kontringer og vips, det er spenning igjen med over 10 min igjen å spille.
Vadmyra fortsetter overtall og har mye ball uten å skape det helt store. Glenn tar det som kommer og står en veldig bra omgang. Flere ganger bryter vi og kan sette ballen i åpent mål, men det vil seg ikke for oss og vi må i stedet sørge for å holde tett bakover. Det klarer vi og det ender 4-2 etter 25 min med en solid gjennomføring. Vi må bli bedre til å takle å spille i undertall. Selve forsvaret sto godt, men vi klarte nesten ikke å etablere noe eget spill de siste 10 minuttene.
God stemning i garderoben og Anders dro på med allsang. Vi satser på at seiersrusen har lagt seg kl 18 i kveld og at du svitsjer over fra Ethiad til Framo-hallen på TV2Sumo for å se vi snur den dårlige bergen-trenden og tar full pott.
Reklame

Kommentarer er stengt.