Ute av medaljekampen?

nff_logoSeier mot serieledert Tiller ble etterfulgt av tap mot KFUM Oslo og spørsmålet er om vi er ute av medaljekampen? I de tre gjenstående kampene venter Nesjar som kjemper mot nedrykk, Grorud som slåss med nebb og klør om medaljer og Vegakameratene som viser gullform. Ingen av lagene er umulige å slå og vi gir ikke opp medaljene før vi innser at det er matematisk umulig.

Lørdagens kamp mot Tiller start på verst tenkelige vis: Vi ligger under med 2-0 før det har gått 1 minutt. Nok en gang har vi en forferdelig start men heldigvis klarer vi å hente oss inn i løpet av omgangen. Tiller holder høyt tempo i begynnelsen av omgangen mens vi ligger lavt og venter men en justering i presshøyden gjorde at vi kom mer inn i kampen og reduserer til 1-2 ved Håvard på en kontring og utligner til 2-2 ved Anders rett før pausesignalet går.

Håvard gjorde nok en god kamp og noterte seg for mål og måligivende. Noe som begynner å bli en god vane.

Håvard gjorde nok en god kamp og noterte seg for mål og måligivende. Noe som begynner å bli en god vane.

Vi fortsetter med noe høyere press i andreomgang og får belønning i det 26 minutt: Hanse bryter ved egen 9-meter og setter fart fremover og soloraidet avsluttes med at han dunker ballen knallhard i nettaket og dermed er vi i føringen. Tiller bør ha 3 poeng for å holde avstanden til Vegakameratene og ikke overraskende kjører de det fryktede overtallstrekket med Frode Bergmann som spielführer med det resultat at Wilson kan sette ballen i åpent mål. Tiller har på ingen måte gitt opp og da de skårer på straffe med under ett mimutt igjen frykter vi det verste men heldigvis rir vi av stormen og tar endelig en trepoenger igjen.

Se Tiller sitt referat fra kampen.

Solør Futsal – Tiller IL 4-3 (2-2)

0-1 1 min
0-2 2 min
1-2 Håvard (Bjørn) 7 min
2-2 Anders (Håvard) 19 min

3-2 Hanse 26 min solo
4-2 Wilson 36 min (brudd, åpent mål)
4-3 Straffe 39 min

Gule kort: Wilson Urrustarazu

Laget:
Glenn Ytterdahl
Bjørn Holter
Anders Owren
Magnus Johansen
Håvard Hegre
Wilson Urrustarazu
Hans Espen Jordhøy
Ali Darisiro
Marius Folgerø

I helgens andre oppgjør ventet KFUM Oslo som også er med og kjemper i toppen og dette ble som alltid et tett og tøft oppgjør. Litt i tøffeste laget vil nok noen si men mer om det senere. KFUM går knallhardt ut og kjører et tempo få lag i Norge er i nærheten av å matche og når vi i tillegg ser ut som om vi ikke har fått skjønnhetssøvnen og gjør enkle feil havner igjen fort under. Kåffa fortsetter å kjøre og vi sliter med posisjonering og etter 16 minutter setter Rashid inn 4-0 og det ser mørkt ut. Og enda mørkere skulle det bli, spesielt for Hans Espen som blir løpt ned av en Kåffa-spiller som treffer han med skulderen i ansiktet etter en duell. Med Hanse liggende nede ser KFUM sitt snitt til å kontre inn 5-0 til fortvilte protester fra Solør-benken. Hoveddommerne får dessverre ikke med seg denne situasjonen og da ikke tredjedommer ikke griper inn og stopper spillet pga hodeskade blir det fritt leide for KFUM som løper inn 5-0 alene med Glenn. Det er mulig å stille spørsmålstegn til at KFUM ikke velger å avslutte angrepet på tross at de blir forsøkt stoppet av egen spiller men det kan kanskje ikke forventes på dette nivået? Etter å ha lagt om til høyere press midtveis i omgangen får vi endelig belønning da Magnus setter inn 1-5 i det 19.minutt og det er en liten trøst etter en svak omgang.

Hanse puttet tre mål og er i fyr og flamme om dagen.

Hanse puttet sitt tiende mål for sesongen mot Kåffa og er dermed toppskårer.

I pausen blir bi enige om at dette er en kamp vi skal forsøke å vinne på tross av stygge sifre. Resepten er da å presse Kåffa-spillerne høyt i banen og kjøre overtall i de situasjonene vi ser at dette er mulig. Vi lykkes forholdsvis godt med dette trekket og reduserer til 2-5 men ikke lenge etterpå øker Skaga til 2-6. Vi har fortsatt troen og kjører på med oppplegget vi har bestemt oss for i pausen og får reduseringer til 3-6 og 4-6 ved Marius og Ali men på tross av spilleovertak kommer vi ikke nærmere og må innse tapet. Hakija ble sendt på tribunen  etter å ha svart på slengbemerkninger fra KFUM-benken og dette var på en måte krøllen en helsvart Q.

Se KFUM Oslo sitt referat fra kampen.

KFUM-Oslo – Solør Futsal 6-4 (5-1)

0-1 Jonvik 2 min
0-2 Valøy 7 min
0-3 Valøy 15 min
0-4 Rashid 16 min
0-5 Skaga 19 min
1-5 Magnus (Håvard) 19 min

2-5 Hanse (Bjørn) 25 min
2-6 Skaga 29 min
3-6 Marius (Håvard) 32 min
4-6 Ali (Håvard) 38 min
Gule kort: Wilson Urrustarazu og Håvard Hegre

Laget:
Glenn Ytterdahl
Bjørn Holter
Magnus Johansen
Håvard Hegre
Wilson Urrustarazu
Hans Espen Jordhøy
Ali Darisiro
Marius Folgerø

Reklame

Kommentarer er stengt.