B-laget godt i gang.

Midt i forberedelsene til årets elitesesong, startet 1. divisjon allerede godt en måned før seriestarten. Solør 2 har spilt tre kamper og har spilt seg til 7 poeng av 9 mulige poeng. Seriestart futsal tidlig i oktober byr på en del utfordringer – og selv med stor stall, har vi ikke hatt alt for mange å plukke av i oktober. 

Kjell to to gode kamper i helga.

Legendariske Kjell kjører på enda en sesong.

Med litt hjelp fra rutinerte elitespillere har vi likevel fått en god start, og neste spilledag, 27. oktober, vil være avgjørende om vi skal for en gang skyld hevde oss på øverste halvdel av tabellen. Etter et par sesonger der vi fort har mistet kontakten og der fokuset har vært å holde plassen, hadde det av flere grunner vært ålreit og vært med helt inn.

Solør teller godt over 10 «rene» B-lagsspillere der over halvparten fortsatt ikke er i gang. Med få unntak er alle fra gamlelandet, noe som var litt av poenget å starte opp et B-lag. Altså et godt tilbud til innflytta solunger og ikke minst til oss aldrende, pensjonerte elitespillere. 1.divisjon er også en flott arena for å spille seg opp mot elitenivå.

Med Flamuri som soleklar avdelingsfavoritt, kan det fort bli jevnt mellom lag som Vålerenga, Lillehammer, Fortuna, Grorud 2 og Varsjøen på plassene etter. Klarer vi å kjempe med disse, skal vi være veldig godt fornøyd. Likevel, hovedmålet til B-laget er som vanlig ny kontrakt.To avdelinger er slått sammen til en, som gjør at vi får vesentlig flere kamper i år.

Neste kamper er mot Grorud 2 og Hvit/Rød søndag 27. okt.

Kamper så langt: 

Solør – Varsjøen 1-0
Vålerenga – Solør 2-2
Solør – Fortuna 6-5

Kommentarer er stengt.