En helg for glemmeboken

sandefjord_futsalEn uavgjort, ett tap, en kneskade og rødt kort: turen til Trondheim ble ikke som ønsket.

 

IMG_2188

Erwin debuterte men måtte reise hjem i rullestol med noe som kan være en alvorlig kneskade.

Dessverre ble starten på sesongen tyngre enn ønskelig og det er ikke bare den magre poengfangsten som bekymrer, men også skader og karantener i en allerede tynn tropp. Uansett skal gjengen som reiste til Trondheim ha honnør for innsatsen og ser nå fremover til oppgjøret mot Kongsvinger 23.november.

 

 

 

Solør – Ørn Horten 2-2 (1-0)

1-0 Bjørn Holter
—————————————
1-1 Thomas Knutsen
2-1 Bjørn Holter
2-2 Alen Patros

Referat:

Bjørnen har enda ikke gått i hi og satte 2 mål mot Ørn Horten

Bjørnen har enda ikke gått i hi og satte 2 mål mot Ørn Horten

Vi starter bra og styrer de første 10 minuttene og skaper flere målsjanser og vi tar ledelsen etter en kanon av Bjørn. Etter dette tar Ørn Horten mer over og styrer resten av omgangen men vi står godt i mot defensivt og omgangen ebber ut med ledelse til oss.

Horten tar kommandoen i den andre omgangen men vi jobber oss inn og har flere gode muligheter til å gå opp i 2-0 men istedet utligner Horten til 1-1 etter svakt forsvarsspill av oss. Bjørn fører oss opp i ledelsen med dagens andre fulltreffer men gleden blir kortvarig da Horten uligner like etterpå. Siste del av kampen vipper med gode sjanser begge veier og 2-2 må sies å være et rettferdig resultat.

Sandefjord – Solør 6-4 (4-2)

1-0 Preben Skorge
1-1 Håvard Hegre
2-1 Daniel Power
3-1 Niklas Espegren
3-2  Christer Øverland
4-2 Martin Christiansen
———————————————-
5-2 Martin Christiansen
5-3 Christer Øverland
5-4 Christer Øverland
6-4 Niklas Espegren

Christer Øverland

Christer har hatt slitt med mye skader i oppkjøringen men viste hva som bor i han mot Sandefjord.

Vi har dessverre ikke fått noe godt referat fra denne kampen men vi kommer helt skeivt ut med mål i mot etter 19 sekunder og da gjør vi det vanskelig for oss selv! Det blir ikke bedre av at vi i begynnelsen av 2.omgang, på stillingen 4-2 i mot, får Erwin skadet og Wilson utvist, og det gjør en vanskelig oppgave nesten umulig men allikevel gir vi Sandefjord kamp inn til døra. Lyspunktet i denne kampen er uten tvil Christer Øverland som har slitt med skader i hele sesongoppkjøringen men som i dag setter tre mål.

Kongsvinger neste

Neste kamp er mot Kongsvinger lørdag 23.november i Tråstadhallen og til den kampen må vi opp mange hakk. Kongsvinger står med to seiere mot henholdsvis Sjarmtrollan og Nidaros og vi har store planer om å stoppe seiersrekken deres.

Kommentarer er stengt.