Godt nytt år!

Godt nytt år!Vi skriver 2014 og det er på tide med en kort oppsummering av futsalåret 2013.

For et år siden lå vi godt plantet på øvre del av eliteserien og siktet oss som vanlig inn på medalje. Litt varierende resultater på våren gjorde at vi til slutt havnet på en godkjent fjerdeplass. Før dette ble avklart, seiret vi i NFF sin aller første nasjonale cup – en forsmak på Norgesmesterskapet, som de kalte det. Dette var en stor opplevelse for gutta og ikke minst en meget sterk prestasjon. Etter å ha havna under med flere mål i alle de tre sluttspillkampene, kunne vi heve pokalen etter å ha slått Vadmyra  7-6 i finalen.

I sommer ble vår egen lekestue revet og vi sto en stund uten hall å trene i. Til slutt fikk vi noen sene timer i  Furuset Arena. En flott hall, men to hakk ned ang. treningstider. B-laget fikk seg en gymsal å bryne seg i ikke langt unna.

For snaut et år siden fikk vi vårt første poengtap mot Kongsvinger i eliteserien (2-2). En barrière ble brutt for vår naboer i sør. I dag er den vante situasjonen snudd på hodet i år er det vi som kjempe om å beholde plassen.

For med masse skader og sykdom, samt spillere i avgang har vi slitt med å stille så mannsterke som vi er vant med. Dette har selvsagt gått utover prestasjonene og vi starter det nye året på bunn av tabellen – dog med hevet hodet i god tro om at dette er noe vi skal klare å komme oss ut av.

Inn har unggutta Simen Aasum og Per Kristian Wenstad kommet, mens en æra nå er over da Kjell Ytterdahl kastet inn håndkleet rett før jul. Keeperlegenden kom til oss i 2007 og har siden da blitt et kjært og kjent ansikt futsalmiljøet. Med bakgrunn som både fotball- og håndballkeeper – har han levert på høyt nivå mellom stengene for begge lagene til Solør. Kjell skal nå opereres og vi ønsker han lykke til!

Med en gammel legende ut, er det veldig trivelig å kunne ønske Vider Anzjøn tilbake i klubben. Med Vidar og Glenn i buret er vi i alle fall godt rustet helt bakerst.

Futsalåret 2014 starter allerede på lørdag med B-kamp. Neste helg skal A-laget opp til Trondheim å reise ei kjerring eller to!

Vi ønsker dermed alle futsalpatrioter et riktig godt nytt år!

Kommentarer er stengt.