Tre tap i Trondheim

nff_logoPå forhånd kalte vi dette en skjebnehelg med tanke på å unngå nedrykk og da er det ekstra tungt å melde at vi kom hjem med null poeng i sekken etter kampene mot Tiller, Sjarmtrollan og Nidaros. Når de andre lagene i bunnen plukker poeng gikk situasjonen fra vondt til verre.

Troppen:
Glenn (lørdag/søndag), Bjørn, Hakija, Magnus, Håvard, Wilson, Christer Ø., Ole, Kristoffer, Ibba, Olav

Denne helgen klarte vi å stille en noenlunde full tropp og når i tillegg Ibba ble klar i siste liten hadde vi troen på å få til noe. Til fredagens kamp mot Tiller manglet Glenn som ble forsinket etter langkjøring og dermed ikke rakk flyet til Trondheim og en av våre viktigste spillere Håvard Hegre var suspendert.

Tiller – Solør 4-1 (0-0)

tiller_logo

Mål: Kristoffer Myrvold
Gule kort: Wilson Urrustarazu, Hakija Hrnic,  Kristoffer Myrvold

En spretten Wilson erstatter Glenn i målet og gjør en kjempeinnsats. Førsteomgangen mot Tiller skaper vi en del og er på høyde spillemessig men vi er og blir for dårlige i avslutningsfasen og det er noe til og med en solid målskårer som Ibba ble smittet av. Tiller går opp til 1-0 etter noe passivt forsvarsspill og når 2-0 kommer etter et skudd fra distanse ser situasjonen mørk ut. Når Tiller går opp til 3-0 etter en kontring hvor to av våre spillere ligger nede i Tiller sitt felt og vi roper på straffe så føler vi at det er utgjort. Tiller putter på sin fjerde før vi får en redusering som er av godt varemerke. Vi spiller oss pent gjennom Tiller-forsvaret og Kristoffer kan bredside inn ballen på bakre stolpe men det blir aldri noe mer enn ettrøstemål.

Solør – Sjarmtrollan 1-2 (0-1)

sjarmtrollanMål: Håvard Hegre
Gule kort: Ibba Laajaab

Så var det duket for oppgjøret mellom Eliteseriens eldste og yngste mannskap og det skulle bli en tett affære. Det var med andre ord rutine som møtte entusiasme og de letttbente og unge sjarmtrollene trakk det lengste strået.

Vi har mye ball i førsteomgangen og prøver å få i gang bevegelser for å åpne Sjarmtrollan sitt forsvar men de står tålmodig og venter på kontringer. Og er det noe dette laget er gode på er det lynhurtig omstilling både offensivt og defensivt og 1-0 kommer også etter en god kontring. Vi kommer til mange sjanser men vi får ikke hull på byllen og har vel 5 avslutninger i treverket i tillegg til flere skudd som stryker utenfor fra Ibba sin ladde skuddfot. Sjarmtrollan går opp til 2-0 i andreomgang men vi føler hele tiden at dette er en kamp vi styrer og kan vinne. Vi kjører overtall de siste minuttene og får en redusering fra Håvard med under ett minutt igjen å spille og nærmere enn dette kommer vi ikke.

Nidaros – Solør 8-0

nidaros_log_litenMål: ingen
Gule kort: Magnus Johansen

På søndag ventet Nidaros som i likhet med oss har hatt en svak sesongstart og avstanden mellom lagene var på 5 poeng så dette var en ekstermt viktig kamp for oss. Vi er godt med i førsteomgangen og vi er på høyde spillemessig og sjansemessig men går til pause med 1-0 i sekken. Med andre ord nok en omgang vi ikke klare å omsette store sjanser.

Andreomgang bør glemmes så fort som mulig. Etter 2-0 går lufta fullstendig ut av ballongen og Nidaros får 3-0, 4-0 og 5-0 og det ser ut som om vi er i en annen hall på en annen planet. På 5-0 forsøker vi oss på overtall og vi kommer til sjanser men Nidaros får også muligheten på åpen kasse og utnytter dette på best mulig måte. Allikevel er det et under at går målløse av banen og med uttelling tidligere ville forløpet i kampen blitt noe helt annet men all honnør til Nidaros som er taktisk smarte og vinner fortjent.

Les om kampen på NFF sine sider:
http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/Toppfotball/Futsal/2014/Viktig-trepoenger-for-Nidaros-i-storseier/

Kamper i Sørumsand

Kommende helg spiller vi 3 kamper i Bingfosshallen i Sørumsand og alt håp for fornyet kontrakt er ikke ute men da må vi ha solid poengfangst i disse kampene.

Her er våre kamper kommende helg:

Fredag: Solør – Grorud 2130
Lørdag: Solør – Tiller 1530
Søndag: Solør – Horten 1700

"Nestoren" Bjørn Holter ikke fornøyd med poengfangsten men ser allikevel noen lysglimt og ber oss fokusere på at vi følger de fleste motstandere i 30 minutter.

«Nestoren» Bjørn Holter ikke fornøyd med poengfangsten men ser allikevel noen lysglimt og ber oss fokusere på at vi følger de fleste motstandere i 30 minutter.

Kommentarer er stengt.