Årets første seiere

nff_logoSkjebnehelg nr 2 ble en del bedre enn forrige runde. 1 tap og 2 seiere er meget bra, tatt i betraktning situasjonen vi er i.

Fredag 17. jan: Solør – Grorud 0-8 (0-2)
grorud_logoLaget: Vidar – Bjørn, Wilson – Erwin, Håvard, Hanse, Kristoffer – Magnus, Olav. Glenn

Møter Grorud som ligger på 2. plass på tabellen. Gjør en grei førsteomgang, men scorer ikke på de store sjansene vi får, og ikke ufortjent at Grorud leder til pause. Andreomgang bør vi glemme raskest mulig, da det var helmørkt med mange personlige feil. Var spesielt noen minutter tidlig i omgangen som ødela mye, med 3 mål i mot. Grorud vinner fullt fortjent.

Lørdag 18. jan: Solør – Tiller 6-5 (1-3)

tiller_logo

Laget: Vidar – Bjørn, Magnus – Erwin, Håvard, Hanse, Kristoffer – Stian, Christer, Olav
Målscorere: Stian (4), Erwin, Vidar

Ny dag, nye muligheter. Nysignering Stian Nikodemussen, samt Christer kommer inn på laget. Ut går Wilson, som må står over pga gule kort, samt at Glenn er blitt syk. Virker som vi har klart å riste av oss Grorud-kampen, selv om det fortsatt er litt grums i førsteomgangen. Vi gjør en grei omgang, men er litt passive og dermed greit at Tiller leder til pause.

Pausepraten til Bjørn var knallbra, for det var et helt annet Solør-lag som kom på banen i andre omgang. Anført av nysigneringen Stian Nikodemussen, går vi fra 1-3 til 5-3. Vi spiller meget bra. Tiller tar ut keeper på slutten av kampen, og de klarer dermed å kjempe seg tilbake til 5-5. Bl.a. fikk de to 10-meterstraffer. Men vi gir oss ikke, og med kun 3 sekunder igjen på klokka, finner Stian ut at dette skal vi vinne og knaller inn vinnermålet. Vanvittig debut av Stian med 4 scoringer og meget godt spill. Han sklei rett inn i laget, så man nesten skulle tro at han hadde spilt med oss i flere sesonger. Endelig har vi fått en spiller som vet hvor målet står. Må også nevnes at Vidar scorer et meget pent mål. Tiller avslutter et angrep med flyvende keeper, hvor Vidar redder. Han banker ballen i en perfekt bue inn i det åpne Tiller-buret. En meget deilig, og ikke minst viktig seier. Faktisk årets første trepoenger.

Søndag 19. jan: Solør – Ørn-Horten 3-2(1-0)

orn_horten_logo

Laget: Vidar – Magnus, Wilson – Erwin, Håvard, Hanse, Christer – Olav, Stian, Kristen
Målscorere: Magnus, Christer, Stian

Bjørn og Kristoffer står over pga gule kort, mens Wilson er tilbake, samt at Kristen kommer til. Et skikkelig bunnopgjør mot Ørn-Horten. Begge lag på 4 poeng, og eneste som gjelder for begge lag er seier. Med tap eller uavgjort blir det meget langt opp til sikker grunn for begge lag. Førsteomgang er jevn, hvor ingen av lagene tar de store sjansene. Men Magnus tar ansvar og dunker inn ledermålet 1 sekund før pause. Viktig scoring.

Andreomgang er vi litt tilbake til gamle synder, og Ørn-Horten leder plutselig 2-1. Men vi gir ikke opp og Christer banker inn utligningen. Begge lag kjører på, og rett før slutt, roter vi til det på et innspark. Horten får en farlig kontring, hvor Magnus må bruke ulovlige midler for å stoppe Ørn-Horten-spilleren. Direkte rødt kort, og vi må spille siste 30 sekunder med 1 mann mindre. Men selv i undertall gir vi ikke opp, og Vidar finner Stian ute på kanten med et av de vanlige, gode utkastene sine. Stian drar av en mann før han banker ballen i krysset fra skrå vinkel med kun 11 sekunder igjen på uret. En drømmescoring, og vi er tilbake i førersetet. Vi holder ut de siste sekundene, og helgens andre 3 poenger i boks! Igjen fantastisk laginnsats, og Stian viser frem sine avslutningsferdigheter. 2 kamper avgjort helt på slutten. Deilig følelse. Vi sa at forrige helg var en viktig runde, men dette var virkelig «make or break». Vi er under streken, men det er fortsatt 7 kamper og 21 poeng igjen å spille for så dette gav i det minste et fornyet håp for oss.

Endelig kunne vi juble etter seier! Foran fra venster: Stian Nikodemussen, Magnus Johansen, Hans Espen Jordhøy, Christer Øverland

Endelig kunne vi juble etter seier!
Foran fra venstre: Stian Nikodemussen, Magnus Johansen, Hans Espen Jordhøy, Christer Øverland

Kommentarer er stengt.