Folgerø gjør comeback!

Denne lange og blide mannen har 8 mål hittil i sesongen og har planer om å øke målkontoen i helgens runde i Bergen

Da er det klart at Marius Folgerø har sagt ja til å trekke på seg Solør-trøya etter en lengre pause! Det er liten tvil om at han er en kjærkommen tilvekst og vil gi hele laget et løft før den spennende sesongavslutningen.

Hei Marius. Det var en stund siden sist. Hvordan står det egentlig til?

Her går det veldig bra. Formen har ikke vært bedre siden jeg var tidlig i 20 årene. Kjærligheten blomstrer, er ferdig med å pusse opp huset og madammen har bolle i ovnen. Termin i Mai. Jeg la den selvfølgelig utenom sesong:-)

Vi er henrykte over at du gjør comeback i Solør-trøya men som mange andre lurer vi på hvorfor dette skjer dette akkurat nå?

For det første så savner jeg den fantastisk gjengen og det enorme vinnerinstinktet som er i dette laget. Den andre grunnen er at det har vært vondt å følge med fra pcen når det har gått som det har gått. Jeg har stilt meg disponibel til “tjeneste” hvis jeg kan bidra med noe. Om det er i garderoben eller på banen betyr ikke noe for meg så lenge det er en sjanse for at det hjelper på poengfangsten

Vi ligger jo veldig utsatt til på tabellen etter en traurig sesongstart. Hva kan du først og fremst bidra med? Og hva vil du si har vært svakhetene til laget hittil i sesongen sammenlignet med tidligere år?

Om jeg kan bidra med noe vet jeg ikke, men det viktigste for oss er at vi får trua på at vi kan ta poeng igjen. Det psykiske er utrolig viktig i idretten og er avgjørende faktor bak ethvert resultat. Det hjalp med to seire i sluttsekundene sist samt at Nikodemussen viste hvilken klassespiller han er. Svakheten er at vi scorer for lite og slipper inn for mye. At vi har hatt tynt med folk i enkelte kamper hjelper heller ikke.

Det ryktes at du har vært med og trukket i trådene i overgangen til Stian Nikodemussen. Stemmer dette? Hvorfor ønsket du han til Solør og hva er hans sterkeste sider som spiller?

Marius kom til finalen og vant.

Det finnes få bedre oppspillspunkter i Norge.

Jeg har prøvd å få Nikodemussen til Solør i 6 år nå! Endelig tok han til fornuften:-) Stian er foruten å være en kjernekar en klassespiller på alle områder. Han har god spilleforståelse, er godt trent, god tekninkk, bra skudd og ikke minst så er han en lagspiller. Det siste punktet er den viktigste grunnen til at jeg alltid har ønsket han til oss. Vi spilte sammen i em i Barcelona og den gangen fungerte vi optimalt sammen. (Det var da vi hadde med dagens kaptein på det norske landslaget, Morten Ravlo, som junior:-)

Vi vil påstå at du er norges beste feilvendte spiss og oppspillspunkt. Er dette en påstand du gjerne skriver under på?

Jeg må takk for den hyggelige påstanden der:-) I “gamle” dager så kan jeg strekke meg til at jeg var blant de beste i Norge:-), men nummer 1 siden han ble med i futsalsirkuset er uten tvil Christopher Dahl på kåffa. Nå er jeg langt langt unna de beste, men jeg savner frontspillere som er gode til å spille de rundt seg gode. Dette gjelder også på landslaget. Alt for lite fokus på samhandlingen og for mye fokus fra frontmann på å prøve seg på egenhånd. Assister er fortsatt den viktigste og uten tvil morsomste jobben vi gjør:-)

Til slutt: Kommer Solør til å klare seg?

JA, men det blir utrolig tøft:-)

Reklame

Kommentarer er stengt.