To nye tap

nff_logoDen viktige kampen mot Sandefjord endte med 0-4 tap og ble fulgt opp av et 1-4 tap mot Vegakameratene.

 

Solør – Sandefjord 0-4 (0-1)

Mål: Ingen
Gule kort: Ingen

sandefjord_futsalTapet mot Sandefjord gjør at vi er 8 poeng bak nettopp Sandefjord og sikker plass med 5 kamper igjen å spille. Dette var en kamp vi aldri kom helt inn i og Sandefjord styrte det aller meste fra start til slutt og vant helt fortjent. Vi slet voldsomt med det høye presset de kjørte i første omgang og tempoet i kampen var veldig høyt og Sandefjord fikk sin belønning med 1-0 etter 18 minutter. I pausepraten bestemmer vi for oss å klinke til men det ble med praten for Sandefjord legger på til 2-0 etter 22 minutter og vinner til slutt 4-0. Ingen bra kamp av oss og det er skuffende at vi ikke presterer bedre i en såpass viktig kamp men det skal nevnes at Sandefjord gjennomfører en god kamp så all honnør til dem.

Vegakameratene – Solør 4-1 (0-0)

Mål: Marius Folgerø
Gule kort: Hakija Hrnic, Wilson Urrustarazu, Kristoffer Myrvold

vegakameratene_logoHelgens andre kamp var mot de regjerende og kommende seriemesterne Vegakameratene. Etter skuffelsen mot Sandefjord ønsket vi å ta noen bonuspoeng i denne kampen og vi viser en helt annen innstilling og guts enn lørdagen. Dommeren legger lista høyt og dette ser ut til å passe begge lag bra og det er en tett og fysisk batalje. Vi står godt defensivt og klarer å tvinge Vegakameratene til avslutninger fra lang avstand samtidig som vi klarer å skape sjanser på egenhånd, da først og fremst på kontringer. Pauseresultatet er 0-0 og vi er fornøyde med egen innsats og øyner håp om poeng.

Når Marius bryster ned ballen og smeller til på en volley som går forbi Rakvaag i buret etter 21 minutter får vi plutselig trua på seier. Vi jobber og sliter i det defensive arbeidet for å holde Vegakameratene unna men i det 25. minutt dømmes det straffe i mot oss i en ikke altfor klar situasjon og da settes det gode gamle Solør-sinnet i kok. Thomas Klaussen setter straffen i mål og etter dette mister vi konsentrasjonen opptrer til tider hodeløst og  og fokuset rettes mer mot dommerne enn noe annet. Vi henter oss inn etterhvert og skaper noen gode sjanser men disse skusles bort og når Vegkameratene legger på til 3-1 og 4-1 i løpet av det 35. spilleminutt er det kjørt for vår del. Nok en gang henger vi med lenge men står heller ikke denne gangen distansen ut og dermed befester vi plassen i bunnen av tabellen.

Tøff avslutning

Vi har en tøff sesongavslutning i vente og for i det hele tatt ha noen sjanse til å overleve er vi nødt til å vinne de fem gjenværende kampene. Første lag ut er Kongsvinger som vi møter torsdag 5.februar i Furuset Forum kl 21.45. Et tap mot lokalrivalen i denne kampen vil være katastrofe og langt på  vei sende oss ned i 1.divisjon så motivasjonen til denne kampen er på topp. I de resterende kampene venter KFUM Oslo, Sjarmtrollan, Nidaros og Grorud.

Kort sagt: Ingenting er umulig men det blir selvfølgelig tøft men Solør har ikke gitt opp håpet enda og vil kjempe med nebb og klør i de resterende kampene.

Reklame

Kommentarer er stengt.